Looking for:

Windows 10 professional iso download 64 bit

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kun ohjelma on ladattu ja asennettu, avustaja neuvoo sinua Windows n asetusten valinnassa. Valitse Windows n kieli, tuoteversio ja arkkitehtuuri tai bittinen. Varmistaaksesi koneen sammumisen valitse kirjautumisruudulta tai aloitusvalikosta virtapainike windows 10 professional iso download 64 bit valitse Sammuta. Jos latasit Windows n ISO-tiedoston, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin. Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi? Haluat asentaa Windows n uudelleen tietokoneeseen, jossa Windows 10 on jo onnistuneesti aktivoitu. Tallenna ja sulje mahdollisesti avoinna olevat sovellukset ja tiedostot. Kun olet valmis, valitse Asenna. Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, ms 2020 download haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin.

Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio. Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, professjonal tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita. Valitse Asenna Windows. Aloita Windows n asentaminen kaksoisnapsauttamalla setup. Читать palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Valitse seuraavista windows 10 professional iso download 64 bit.

Kiitos arvokkaasta palautteestasi.


 
 

 

Windows 10 professional iso download 64 bit.Download Windows 10 Pro N | Official installer (ISO image)

 
Plug this flash drive into the USB port of the computer, then start or restart the computer and follow these steps:. Click on “Accept cookies” to continue browsing our website.❿